Mensen

Startsein helpt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt bij de realisatie van hun plannen op weg naar werk. Onze ervaren begeleiders hebben de deskundigheid om de begeleiding van deze trajecten zorgvuldig en succesvol te verzorgen.

Theo Röttjers


Met een ruime ervaring op het gebied van personeel, arbeidsmarkt en ondernemerschap, help ik reeds 12 jaar als coach mensen op weg naar werk. Mensen die weer aan het werk willen in loondienst of als zelfstandige, helpt Startsein bij deze vaak lastige stap. Omdat mensen het verschil maken, is het de uitdaging om de talenten en ambitie van klanten te prikkelen om zich verder te ontwikkelen. Ik zet mijn deskundigheid en kennis van de arbeidsmarkt in om klanten praktisch te coachen bij het maken en realiseren van hun plannen voor werk. Tevens verzorg ik cursussen op het vlak van ondernemerschap, bedrijfsvoering en commerciële marktbewerking.

Verder zijn klantgerichtheid, daadkracht en enthousiasme kenmerkend voor mijn werkstijl waarbij ik vooral een ondernemende houding bij mijn klanten probeer te stimuleren.


Marion Meeuwissen


Als allround P&O manager heb ik een zeer ruime ervaring opgedaan, in dienstverband en sinds 1999 als zelfstandige, voor zowel grote als kleine organisaties. Ik ben hoofdzakelijk werkzaam geweest in de energiebranche, telecom- en multimediasector en voor kleinere gemeenten. Bij gemeenten heb ik met name voor Startsein de begeleiding gedaan van mensen vanuit een uitkeringssituatie naar zelfstandig ondernemerschap en werk in loondienst.

Belangrijke opleidingen:

  • Hbo personeel & organisatie, hogeschool Arnhem en Nijmegen
  • Heao module administratieve organisatie

Kernkwaliteiten zijn: pragmatisch, flexibel, organisatorisch sterk, in staat snel vertrouwen van mensen te winnen.


Piet van Veen


In meer dan 30 jaar heb ik een brede werkervaring opgebouwd, met als rode draad het thema werken. Ik heb onder meer gewerkt als docent in het hbo-onderwijs in Deventer, hoofd financiën en projectontwikkelaar van werkprojecten bij stichting Surplus, directeur bij stichting Oostwerk, en Startsein coach voor startende ondernemers. Sinds 2010 ben ik zelfstandig professional en werk ik in opdracht van kleine zelfstandigen, het MKB en gemeenten.

Belangrijke opleidingen:

  • Economie aan de rijksuniversiteit Groningen
  • Opleiding systemisch werken en waarnemen bij de Verheldering Hoofddorp.

Kernkwaliteiten zijn: luisteren met aandacht, handelend vanuit betrokkenheid en kijkend naar mogelijkheden.